Muutoksen eväät – Kolmen kuukauden kurssi

Muutoksen eväät -kurssi syventää luottamusmiesten, työsuojeluvaltuutettujen, liiton hallinnon edustajien ja muiden järjestöaktiivien osaamista. Se antaa valmiuksia itsenäiseen ongelmanratkaisuun, tutkimalla oppimiseen sekä oman toimintaympäristön analyysiin.

Opiskelu koostuu kaikille yhteisistä sekä valinnaisista opinnoista. Jokainen opiskelija voi vaikuttaa henkilökohtaisen oppimissuunnitelmansa kautta itse siihen, millainen opinnollinen kokonaisuus kolmesta kuukaudesta muodostuu. Katso esitteestä tarkemmin kurssin sisältöä. Vuoden 2019 kurssin esite tästä

Alustavasti on suunniteltu, että kurssi on 4.3.-24.5.2019.

Aika varmistuu syksyn neuvotteluissa, kun sopimusalat sopivat vuoden 2019 kursseista. Osallistumisoikeus Murikan pitkäkestoiseen koulutukseen samoin kuin palkanmaksuperusteet vaihtelevat eri sopimusaloilla. Syksyn neuvotteluissa päätetään näistä myös. Voit selvittää oman sopimusalasi määräykset koulutussopimuksestasi (TES). Tarvittaessa neuvoja Teollisuusliiton päivystyksestä tai koulutusyksiköstä, kun neuvottelut on käyty.

Kurssin sisällöstä tarkempaa tietoa: vastuuopettaja Marjo Nurmi, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi

”Parhaimpia elämäni jaksoja. Murikka oppimispaikkana ihana ympäristöineen ja yhdessä oppiminen oli voimaannuttavaa ja mukavaa. Antoi kipinän lisäopiskeluun ja uskon omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin oppia ja opiskella uusia asioita. Kiitos - olen ja tulen aina lämpimästi suosittelemaan kaikille pientä irtiottoa arjesta Murikassa.”

Voit tutustua myös Muutoksen eväät -kurssin vaikuttavuustutkimukseen