Murikassa asuminen

Murikassa asut hyvin ja viihtyisästi. Käytössäsi on Murikanrannan viihtyisät hotellihuoneet. Murikkaan mahtuu maksimissaan majoittumaan jopa 208 henkilöä. Huoneita on 104. Murikan hotelli- ja ravintolapuolta ylläpitää Murikanranta.

Aina kun mahdollista majoitamme opiskelijat yhden hengen huoneisiin. Meneillään olevan remontin aikana majoituskapasiteetista on käytössä vain puolet, joten toistaiseksi joudumme varsin usein majoittamaan kaksi opiskelijaa samaan huoneeseen. Toivomme siis ymmärrystä ja joustavuutta.

Keväällä 2017 opiskelijat majoittuvat juuri uusituissa, upeissa huoneissa asuntosoluissa 3. ja 4. Hotellipuolen alkupään remontin vuoksi käynti opistopuolelle on poikkeuksellisesti ulkokautta.

Murikan uusituissa huoneissa on ilmastointi, TV, kylpyhuone ja uusittu valaistus. Huoneet ovat rauhallisen sävyiset ja valoisat.

Murikanrannassa on kaksi ravintolaa. Molemmista avautuvat suuret ikkunat Näsijärvelle. Yläravintolassa nautitaan useimmiten aamupalat, lounaat ja päivälliset. Alakerran anniskeluravintolassa Mutteri-klubissa on mukava viettää iltaa hyvässä seurassa.

Murikanrannassa oma keittiö, jossa loihditaan toinen toistaan makoisammat ateriat.

Murikan vastaanotto on avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15.30. Viikonloppuisin vastaanotto on auki toiminnan ja tapahtumien tarpeen mukaan. 

Palveluista lisää Murikanranta Oy:n kotisivuilta.