Esittely

Etusivu »  Esittely

Murikka – työelämän kansanopisto


Työelämän kansanopisto Murikka tarjoaa ammattiyhdistyskoulutusta ja työyhteisöjen kehittämiskoulutusta pääasiassa aikuisille, työelämässä toimiville Metalliliiton jäsenille. Järjestämme vankalla ammattitaidolla luottamus- ja työsuojelukursseja, järjestötoimintaan liittyviä koulutuksia sekä työelämän valmiuksia kehittäviä kursseja. Lisäksi meillä voi opiskella yleissivistäviä aineita. Koulutuksemme pääpaino on lyhytkurssitoiminnassa.


Koulutukset suunnitellaan yhdessä Metalliliiton kanssa, joka myös maksaa jäsentensä koulutuksen. Kansanopistona saamme koulutustoimintaamme myös valtionosuutta.


Murikanranta - helmi kokouspaikaksi


kuvituskuvia-opiskeluaulkona.jpg : 50Kb

Murikanrannan luonnonkaunis miljöö tarjoaa niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin erinomaisen kokous- ja ajanviettopaikan keskeltä kauneinta Suomea. Erityisesti aikuiskoulutukseen suunnitellut tilamme kokoavat kaikki palvelut kätevästi saman katon alle. Ryhdikkäät kokouspuitteet, hotellitasoinen majoitus, monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet, tunnelmallinen rantasauna sekä tietysti herkulliset ravintolapalvelut ovat kaikki helposti saatavilla.


kuvituskuvia_kaytava.jpg : 28Kb Kauneinta 70-luvun arkkitehtuuria


Metallikielessä murikka tarkoittaa työstämätöntä metallikappaletta, mutta rakennuksena Murikka on 70-luvun arkkitehtuurin jalostunut näyte. Vuonna 1977 valmistunut rakennus sulautuu huomaamattomasti ja kauniisti ympäröivään luontoon. Luonto esittäytyy kaikkina vuodenaikoina myös sisätiloissa suurien ikkunoiden kautta.


Murikka-opisto on arkkitehtikilpailun voittajatyö, jonka on suunnitellut arkkitehtiryhmä Katras (Helin, Nurmela, Raimoranta, Siitonen ja Tasa).