• Uudet kalusteet luokissa!

  Remontti jatkuu ja etenee Murikassa. Luokkiin on hankittu uudet kalusteet.

  Luokkatila on nyt helpompi järjestää mieluisaksi ja toimivaksi oppimisympäristöksi. Kolmikulmaisissa pöydissä on rullat alla, samoin tuoleissa. 

  09.01.2018

 • Suomi 100 vuotta

  Murikassa juhlittiin 100-vuotiasta Suomea juhlallisella lounaalla. Juhlassa mukana Luottamusmiesten seminaarin osallistujat ympäri Suomen.  

  05.12.2017

 • Vuoden 2018 kurssit

  Vuoden 2018 kurssit näkyvät kurssikohtaisilla sivuilla, esim. työsuojelukurssit: https://www.metalliliitto.fi/web/murikka-opisto/tsp

  Kurssiesite ja opinto-opas 2018 julkaistaan ensi viikolla. Tarkkaile Teollisuusliiton ja Murikan kotisivuja. 

  21.11.2017

 • Liittofuusio tuo TEAMin ja Puuliiton jäseniä kursseille

  Tänä vuonna on ollut TEAM- ja Puuliittojen jäseniä Murikassa kursseilla. Ensi vuonna enemmänkin... Teollisuusliiton jäsenyys on ykkösjuttu, kun kursseja voi suorittaa omassa opistossa!

  23.10.2017

 • Katkoja puhelin- ja sähköpostiyhteyksissä 30.9.-6.10.

  Puhelin- ja sähköpostiyhteyksissämme on katkoja 30.9. – 6.10.2017 välisenä aikana. Parhaiten henkilöitä tavoittaa suorista matkapuhelinnumeroista. 

  Pahoittelemme tavanomaisempaa heikompaa tavoitettavuuttamme tänä aikana.

  29.09.2017

 • Työturvallisuuskortin kurssinjohtajien täydennyskoulutus Murikka-opistolla 31.10.2017

  Työturvallisuuskortin kurssinjohtaja - ovatko kurssinjohtaja oikeutesi päättymässä?

  Voit uudistaa kurssinjohtaja oikeutesi täydennyskoulutuksella seuraavaksi 5 vuodeksi.

  Kurssinjohtaja oikeutesi pitää olla voimassa, kun tulet täydennyskoulutukseen.

  Lisätietoja: opettaja Stig Sarlin, etunimi.sukunimi@metalliliitto.fi

  Katso tarkemmin tietoa ohjelmasta ja kurssille ilmoittautumisesta

  20.09.2017

 • Vapaa-ajan tapahtumia Murikassa syys-lokakuussa

  Yritämme järjestää erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja viikoittain, jotta remonttihaitat eivät jäisi päällimmäiseksi mieleen Murikasta. Aluksi syys-lokakuun tapahtumia... 

  19.09.2017

 • Kursseja kotiutetaan Murikkaan

  Murikassa remontti etenee ja majoitustiloja saadaan lisää käyttöön. Kaksi lokakuun kurssia ja kaksi marraskuun kurssia palautetaan Murikkaan. 

  05.09.2017

 • Murikan uusittuihin hotellihuoneisiin televisiot

  Murikan hotellihuoneiden palvelutaso parani, kun remontin yhteydessä niihin hankittiin televisiot. Samoin kauniit hotellisolujen vapaa-ajantilat saivat uudet TV-näytöt. Laitteiden saapumista saatiin toimitusongelmien vuoksi odottaa kauemmin kuin kuviteltiin, mutta nyt ne ovat paikoillaan. Kun hotellipuolen remontti on kokonaan valmis viimeistä solua myöden lokakuussa, järjestelmään asennetaan vielä Murikan sisäinen info-TV. 

  28.08.2017

 • Syksyn kursseja siirretty Hakaniemen sivutoimipisteeseen

  Murikan opetustiloja on vielä syksyllä remontin alla enemmän kuin kurssisuunnittelua tehtäessä oletettiin. Toimivuuden ja viihtyvyyden kannalta päätettiin siirtää syksyn muutamia kursseja Hakaniemen sivutoimipisteeseen.

  15.05.2017

 • Työkalupakki kuntoon - koulutusta uusille luottamusmiehille

  Viime syksynä työpaikoilla valittiin uusia luottamusmiehiä. Ehkä juuri sinä olit yksi heistä. Kukaan meistä ei ole seppä syntyessään – ei myöskään vasta valittu uusi luottamusmies. Luottamusmies on tehtävässään kuitenkin paljon vartijana, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii tietoa ja taitoa.

  23.01.2017

 • Murikan remontti etenee - vaiheittain

  Murikassa on meneillään mittava perusparannushanke, joka päivittää 1977 rakennetun opiston nykypäivän vaatimuksiin. Noin 16 miljoonan euron investointihanke etenee vaiheittain. Muun muassa rantasaunat ovat jo valmiit, ja ensimmäiset uudistetut majoitushuoneet on otettu käyttöön helmikuussa 2017. 

  23.01.2017