Murikka-opisto hakee lastenohjaajia kesän 2018 "muksukursseille"

01.03.2018

Haemme lastenohjaajia ajalle 4.-15.6.2018. Lastenohjaajien tehtävänä on huolehtia lasten hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä silloin, kun vanhemmat opiskelevat kursseillamme. Lapsille järjestetään omaa toimintaa ikäryhmittäin.

Mikäli olet täysi-ikäinen ja sinulla on alalle koulutusta tai kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta ja olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostitse Murikkaan.

Muksukursseille osallistuvat lapset ovat iältään 3-13 -vuotiaita.  Arvostamme erityisesti sitä, jos sinulla on työkokemusta erityislasten parista ja omaat ensiaputaitoja. Viikoittainen työaika on maanantaista klo 8 perjantain iltapäivään.

Palkan lisäksi tarjoamme majoittumismahdollisuuden yhteismajoituksen muodossa. Ilmoita hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut vastuuohjaajan tehtävistä. Työhön liittyy yhteinen perehdytys- ja suunnittelupäivä su 3.6.2018.

Hakemukset ansioluetteloineen, joita ei palauteta, tulee lähettää sähköpostilla 31.3.2018 mennessä osoitteeseen heli.hokkanen@teollisuusliitto.fi

Lisätietoja antaa muksukurssien vastuuopettaja Heli Hokkanen puh. 040 544 3961

« Uutislistaukseen