Murikkaan uusi keittiömestari

15.03.2018

Murikan keittiömestarina on aloittanut maaliskuun alusta Harri Teronen. 

Harri on kokenut ravintola-alan taitaja ja luotsannut keittiöitä mm. Pispalan Pulterissa, Ohranjyvässä, Tillikassa, kylpylähotelli Edenissä ja Tampereen Työväen Teatterissa.

Harri kertoo kokkaavansa mieluiten skandinaavista ruokaa. Kunnon suomalainen sapuska on erityisesti mieleen: hyvin ja pitkään haudutettu liha, kalat, savustetut ruoat ja suomalaiset juurekset. Suomalaisista laadukkaista ja lähellä tuotetuista aineksista syntyy sellainen soppa että vie kielen mennessään!  Vieraita eivät ole kyllä maailman maut ja mausteetkaan.

Hyvää sopii odottaa jatkossakin Murikan keittiöltä.

« Uutislistaukseen