Toiminnan pulssi - ammattiosastojen viikonloppukurssit 2020

Teollisuusliiton juhlavaltuusto päätti kesäkuussa 2019, että Murikka-opistossa järjestetään vuoden 2020 aikana kuusi ammattiosastoille suunnattua viikonloppukurssia. Kädenojennus on merkittävä, sillä samalla liitto sitoutui maksamaan kaikki järjestelyistä aiheutuvat kulut. Kukin osasto voi lähettää paikalle maksimissaan kahdeksan hallituksen jäsentä. Mikäli ilmoittautumisia on runsaasti, Teollisuusliitto varaa itsellään mahdollisuuden rajoittaa osastokohtaista osallistumista.

Päivien kantavina teemoina ovat oman arvopohjan kirkastaminen, jäsensuhteen lujittaminen ja jäsenhankinta sekä alueellisen verkottumisen vahvistaminen.

Alueellisen verkostoimisen näkökulmasta kukin viikonloppu on suunnattu määrätylle alueelle seuraavasti:

  • Oulu-Lappi: 8-9.2. 2020
  • Vaasa-Keski-Suomi: siirtyy keväälle 23.-24.1.2021
  • Kaakkois-Suomi-Savo-Karjala: siirtyy keväälle 20.-21.3.2021
  • Varsinais-Suomi-Satakunta: siirtyy keväälle 6.-7.3.2021
  • Helsinki-Uusimaa: siirtyy syksyyn 13.-14.11 2021
  • Häme-Pirkanmaa: siirtyy syksyyn 27.-28.11.2021

Tervetuloa hakemaan uutta sykettä ja virtaa osaston ja alueen yhteistoimintaan. Luvassa mm. ajatuksia herättäviä tietoiskuja, ammattiosastojen kehittämiskeskusteluista nousseita asioita sekä ideointia tulevaisuuden ammattiosastosta. Onko toimintamme pulssi yhteinen arvopohja vai mikä se on?

Ilmoittautumista Toiminnan pulsseihin on yksinkertaistettu. Jatkossa riittää, että osaston puheenjohtaja lähettää sähköpostilla osallistujien nimet ja syntymäajat (max 8 henkilöä) osoitteeseen koulutus@teollisuusliitto.fi  

Lisäksi on ilmoitettava mihin tilaisuuteen osallistutaan, sekä osaston nimi ja numero. Puheenjohtaja varmistaa etukäteen, että osallistujat ovat sitoutuneet koulutukseen. Varsinaisten hallituksen jäsenten estyessä myös varajäsenet voivat tulla koulutukseen. Paperista ilmoittautumiskaavaketta ei enää tarvitse lähettää, mutta sitäkin voi käyttää. Lomakkeen saa täytettäväksi tästä linkistä.