KOTISIVUKURSSI (3 pv)

Hyvin toimiva yhdistys luo näkyvyyttä ja tiedottaa tehokkaasti; omat kotisivut ovat yksi näkyvä kanava. Kotisivujen tulee olla helppokäyttöiset ja ajan tasalla, ja sivujen päivittämisen pitää olla helppoa. 

Kurssi on suunniteltu ammattiosastojen ja jaostojen toimihenkilöille, jotka kehittävät kotisivujen avulla osaston tai jaoston tiedottamista enemmän sähköiseen suuntaan, yhteydenpitoon ja tiedottamiseen. Ammattiosastosta voi olla kaksi tai useampikin henkilö tekemässä sivuja. On hyvä, että päivittäjiä on osastossa enemmän kuin yksi.

Helppokäyttöinen nettipalvelu Yhdistysavain tarjoaa kotisivujen tekemiseen hyvän alustan. Kurssilla perehdytään sen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja toimintoihin. Liitto on teettänyt valmiita sivupohjia ja sopinut hinnoista, joten kotisivujen käyttöönotto on tehty ammattiosastoille helpoksi. Kotisivuille pyritään rakentamaan perinteisen tiedottamisen lisäksi erilaisia vaikuttamisen välineitä, joilla jäseniä aktivoidaan osallistumaan.

Kurssin sisällöstä saat lisätietoja opettaja Eija Laaksolta (020 77 41512). Sähköposti: etunimi.sukunimi@metalliliitto.fi

Kurssilla järjestökurssituki

Seuraavat kurssit: