Historiaseminaari 5.-6.10.2019 (PERUTTU)

Teollisuusliitto on liittona nuori, mutta sen muodostaneilla ammattiliitoilla on pitkä historia takanaan. Kesällä 2019 julkaistiin entisen Metallityöväen liiton historian viides osa kattaen vuodet 1984-2000. Myös muilta Teollisuusliiton sektoreilta on ilmestynyt historiateoksia viimeisen vuosikymmenen aikana.

Seminaarissa on tarkoitus tutustua suomalaisen ay-liikkeen historiaan erityisesti Teollisuusliiton näkökulmasta. Lisäksi tarkastellaan teollisen Suomen syntyä Tampereen paikallishistorian kautta sekä tutustutaan mahdollisuuksiin ammattiosastojen omien historiikkiprojektien käynnistämiseksi. Historian näkökulmaa pyritään avaamaan niin, että se tarjoaa myös mahdollisuuksia ymmärtää nykypäivän työmarkkinoita ja sopimustoimintaa. Seminaariin sisältyy myös tutustuminen Tampereen teollista perinnettä esittelevään museotarjontaan.

Seminaari on maksuton ja matkakulut korvataan Teollisuusliiton jäsenille. Aloitamme lauantaina 5.10. klo 10 ja seminaari päättyy sunnuntaina 6.10. iltapäiväkahviin. Seminaarin ohjelmaan voit tutustua tästä linkistä.

Seminaarin osallistujamäärä on rajoitettu, joten toimi nopeasti: täytä hakemus ja lähetä se koulutusyksikköön joko sähköpostilla koulutus@teollisuusliitto.fi tai postitse Teollisuusliitto/Koulutus PL 107 00531 Helsinki

Valitettavasti jouduimme perumaan seminaarin. Ilmoittautuneita oli kovin pieni joukko. 

https://www.teollisuusliitto.fi/wp-content/uploads/2019/04/190425_Kurssihakemus.pdf

Lisätietoja:

Vesa Holappa, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi tai 050 379 0093