Ilmoittaudu Murikan kursseille sähköisesti - kokeile Telmolla!

Teollisuusliiton kursseille voi hakeutua uuden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän Telmon kautta. Telmoon voi tässä vaiheessa ilmoittautua marras-joulukuun kursseille osoitteessa https://teollisuusliitto.etapahtuma.fi

Katso ensin ohje ilmoittautumiseen ja kokeile sitten. 

Telmo tullaan upottamaan omana toimintonaan Murikka-opiston ja Teollisuusliiton kotisivuille. Vuoden 2021 kursseille Teollisuusliiton jäsenet ilmoittautuvat pääsääntöisesti Telmon kautta. Myös PDF-muotoinen kurssihakemus on käytössä vielä toistaiseksi.

Muiden liittojen jäsenet ilmoittautuvat edelleen omiin liittoihinsa. Liitot toimittavat ilmoittautuneiden tiedot opistolle ja ne siirretään järjestelmään kurssikohtaisesti. 

PAPERIn ja SEL:n tilaamat omat kurssit löytyvät tästä linkistä

Kursseille haku on edelleen mahdollista alla olevasta kurssiluettelosta pdf-lomakkeella

Kurssien selaustoiminto helpottaa kurssien hakua. Voit selata kursseja aikajärjestyksessä alla seuraava/edellinen painikkeilla. Kun klikkaat kurssin nimestä, pääset lukemaan kurssin sisältötekstiä tarkemmin. Sieltä löytyy myös Hae kurssille -toiminto, missä voit täyttää kurssihakemuksen.

Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja rajoituksia koronapandemiasta, joten muutokset ovat mahdollisia. Seuraa kotisivujamme ja Facebook-sivujamme.