Ilmoittaudu Murikan kursseille sähköisesti - kokeile Telmoa!

12.10.2020

Teollisuusliiton kursseille voi hakeutua uuden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän Telmon kautta. Telmossa voi tässä vaiheessa ilmoittautua marras-joulukuun kursseille osoitteessa https://teollisuusliitto.etapahtuma.fi

Kirjaudu Telmoon sukunimellä, syntymäajalla ja jäsennumerolla. Älä käytä selaimena Internet Exploreria, se ei toimi! Kirjoita syntymäaika muotoon pp.kk.vvvv. Jäsennumeron saat jäsen- tai mobiilikortistasi.

Valitse koulutuskalenterista kurssi, jolle haluat ilmoittautua. Ilmoittaudu-linkki näkyy niiden kurssien kohdalla, joille voi hakea. Toteutustapa-kohdasta voit rajata hakua.

Juttele esimiehesi kanssa ennen kurssille hakua ja kerro hänelle sähköisestä ilmoittautumisesta. Järjestelmä lähettää esimiehen sähköpostiin (ilmoitat sen ilmoittautumisen yhteydessä) viestin, jossa hän voi päättää kurssin hyväksymisestä/hylkäämisestä. Saat vahvistuksen, kun hakemuksesi on lähtenyt järjestelmään ja toisen viestin, kun esimiehesi on hakemuksen käsitellyt. Viesteissä saat ohjeita mahdollisista jatkotoimista hyväksymisen tai hylkäämisen jälkeen.

Kun kirjaudut Telmoon myöhemmin uudelleen, näet Omat osallistumiset -kohdasta, missä vaiheessa hakemuksesi käsittely on. Noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua saat opistolta kurssikutsun sähköpostiisi. Kun olet kurssin suorittanut, voit käydä Telmosta tulostamassa kurssin todistuksen. Kurssi jää kurssihistoriaasi.

Telmo tullaan upottamaan omana toimintonaan Murikka-opiston ja Teollisuusliiton kotisivuille. Vuoden 2021 kursseille Teollisuusliiton jäsenet ilmoittautuvat pääsääntöisesti Telmon kautta. Myös PDF-muotoinen kurssihakemus on käytössä vielä toistaiseksi.

Osoite on siis: https://teollisuusliitto.etapahtuma.fi

Muiden liittojen jäsenet ilmoittautuvat edelleen omiin liittoihinsa. Liitot toimittavat ilmoittautuneiden tiedot meille ja ne siirretään järjestelmään kurssikohtaisesti.

« Uutislistaukseen