Keväällä voit pakata reppuusi muutoksen eväät!

02.12.2020

Sanotaan, että aika vain on, mutta ihminen kuluu. Edunvalvontatehtävät ovat usein vaativia. Ilman jatkuvaa uuden oppimista niistä ei kunnialla selviä.  Akkuja on välillä myös ladattava.

Muutoksen eväät -kurssilla korostetaan itsenäistä, tutkivaa oppimista, jotta osallistujat saisivat reppuunsa itsenäinen tiedonhankinnan ja arjen ongelmanratkaisun eväitä. Näitä taitoja on mainio mahdollisuus kehittää, kun aikaa on kokonaiset kolme kuukautta. 

Aina kun ihminen kokee osaavansa itse ratkaista eteen tulevia arjen ongelmatilanteita ja valintoja, hän saa sivutuotteena myös itseluottamusta hoitaa tehtäviä, joihin on tullut valituksi. Ei ole ollenkaan hassumpi idea hengähtää hetki työelämän paineista, keskittyä itsensä kehittämiseen ja hankkia lisää osaamis- ja jaksamisresursseja edunvalvonnan tuleviin haasteisiin. Kuten eräs Muutoksen eväät  -kurssin opiskelija kirjoitti kurssin jälkeen: ”Oman työpaikan ongelmat eivät enää tunnu niin ahdistavilta - - tuntuu kuin olisin käynyt edunvalvojan korkeakoulun.”

Osallistumisoikeus Murikan pitkäkestoiseen koulutukseen samoin kuin palkanmaksuperusteet vaihtelevat eri sopimusaloilla.  Selvitä oman sopimusalasi määräykset koulutussopimuksestasi (TES). Kysy tarvittaessa neuvoa liiton koulutusyksiköstä. Samalla saa tietoa kurssin taloudellisesta tuesta. Katso esite!

Tervetuloa siis edunvalvonnan korkeanpaikan leirille! Muutoksen eväät - kolmen kuukauden kurssi järjestetään taas 1.3.— 28.5.2021.

« Uutislistaukseen