Historiaseminaari Murikassa 5.-6.10.

14.08.2019

Teollisuusliitto on liittona nuori, mutta sen muodostaneilla ammattiliitoilla on pitkä historia takanaan. Seminaarissa tutustutaan suomalaisen ay-liikkeen historiaan erityisesti Teollisuusliiton näkökulmasta.

Seminaarissa tarkastellaan teollisen Suomen syntyä Tampereen paikallishistorian kautta sekä tutustutaan mahdollisuuksiin ammattiosastojen omien historiikkiprojektien käynnistämiseksi. Historian näkökulmaa pyritään avaamaan niin, että se tarjoaa myös mahdollisuuksia ymmärtää nykypäivän työmarkkinoita ja sopimustoimintaa. Seminaariin sisältyy myös tutustuminen Tampereen teollista perinnettä esittelevään museotarjontaan.

Seminaari on maksuton ja matkakulut korvataan Teollisuusliiton jäsenille. Aloitamme lauantaina 5.10. klo 10 ja seminaari päättyy sunnuntaina 6.10. iltapäiväkahviin. Seminaarin tarkemman ohjelman saa kutsun yhteydessä.

Seminaarin osallistujamäärä on rajoitettu, joten toimi nopeasti: täytä hakemus ja lähetä se koulutusyksikköön joko sähköpostilla koulutus@teollisuusliitto.fi tai postitse Teollisuusliitto/Koulutus PL 107 00531 Helsinki

https://www.teollisuusliitto.fi/wp-content/uploads/2019/04/190425_Kurssihakemus.pdf

Lisätietoja:

Vesa Holappa, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi tai 050 379 0093

« Uutislistaukseen