Ensiaskel luottamusmiehenä - verkossa

02.02.2021

Teollisuusliitto järjestää uusille luottamusmiehille verkkokoulutusta, ensitietoa luottamustehtävistä. Kurssi ei korvaa luottamusmiesten peruskurssia, mutta auttaa pääsemään alkuun uudessa tehtävässä. Verkkokurssin kesto on neljä tuntia. Kurssien ajankohdat 17.2. klo 8.30-12.30 ja 24.2. klo 12-16.

Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus ottaa esille sinua askarruttavia asioita liittyen työsuhteen ehtoihin, työaikoihin, vuosilomiin, paikallisiin sopimuksiin tai muihin tehtävässäsi esille tulleisiin asioihin.

Voit käyttää kurssille osallistumiseen luottamusmiesvapaata, jos sinulla on siihen oikeus. Tai sovi työnantajasi kanssa osallistumisestasi. Korosta kuitenkin vielä, ettei tämä ole luottamusmiesten peruskurssi.

Koulutus tapahtuu verkossa Teams-ohjelmaa käyttäen. Ohjelmaa ei tarvitse asentaa koneelle. Opettaja lähettää osallistumislinkin sinulle ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu Telmon kautta kurssillle. Kurssi näkyy liiton koulutuskalenterissa. Kun klikkaat ilmoittaudu-kohdasta, kirjaudut Telmon Omapalveluun sukunimellä, syntymäjalla (pp.kk.vvvv) ja jäsennumerollasi (jäsenkortista saat tiedon).

Lisätietoja verkkokursseista opettajilta: Timo Lehto p. 040 7526318 tai Kirsi Hyvönen p. 045 6579008

« Uutislistaukseen