Koronatiedote 10.3.2020

edit

Koronavirusepidemia vaivaa nyt jo Eurooppaa ja Suomeakin. Tämän vuoksi jokaisen Murikassa työskentelevän tai kurssille osallistuvan on syytä noudattaa viranomaisten ohjeita ja määräyksiä. Näistä tällä hetkellä tärkeimpiä ovat huolellinen käsihygienia ja ihmiskontakteista pidättäytyminen, mikäli on vähäisintäkään syytä epäillä kärsivänsä flunssaoireista.

Murikassa ei ole havaittu mitään koronavirukseen viittaavaa, mutta ymmärrämme, jos haluat olla varovainen ja välttää osallistumista Murikan kursseille. Jos sinulla on flunssaoireita tai tartuntavaaran pelossa et rohkene osallistua ilmoittautumallesi kurssille, ota yhteyttä Murikka-opistoon ja ilmoita tästä meille Sirpa Lähteenmäki puh. 020 77 41505, Tuula Silén puh. 020 77 41121 tai Murikan vastaanotto puh. 020 77 41500 tai murikka.kurssit@teollisuusliitto.fi.

Korostamme edelleen, että Murikassa ei ole ilmennyt mitään koronavirukseen viittaavaa ja mikäli näin kuitenkin kävisi, toimimme terveysviranomaisten ja työterveyshuollon ohjeiden mukaisesti.