Kurssille hakeminen ja kurssituet

Teollisuusliiton jäsenet hakevat kursseille sähköisellä ilmoittautumisjärjestelmällä Telmolla. Hakuun pääset tästä linkistä.

Koulutuskalenterissa voit selata kursseja ja kun haluat ilmoittautua, klikkaa Ilmoittaudu-kohdasta. Teollisuusliiton jäsen kirjautuu Omapalveluun kirjoittamalla sukunimen, syntymäajan ja jäsennumeronsa. Tämän jälkeen hän voi ilmoittautua valitsemalleen kurssille. Ilmoittautumisessa kysytään kurssille lähdön hyväksyvän esimiehen nimi ja sähköpostiosoite. Tarkista, että esimiehen sähköposti on oikein! Esimies täyttää tarvittavat laskutustiedot.

Jos kurssi on enintään viikon pituinen tai lyhempi, ilmoittautuminen pitää esittää työnantajalle vähintään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista. Pitempään kestävissä kursseissa hakemus on esitettävä kuusi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Tarkasta oman sopimusalasi työehtosopimuksesta mille työnantajan tukemille kursseille sinulla on osallistumisoikeus. Ota yhteyttä koulutusyksikköön,  jos asia herättää kysymyksiä. Opintovapaalaki takaa kaikille oikeuden opiskella Murikassa järjestötuen piiriin kuuluvilla kursseilla, joita ovat yhdistys- ja työelämätaitoihin liittyvät kurssit.

 

Paperinen kurssihakemus toimii poikkeustilanteissa

Kurssihakemuslomakkeen saat ammattiosaston opintosihteeriltä, luottamusmiehiltä, aluekeskuksista, liiton toimistosta tai tästä linkistä.

Lähetä hakemus kuukautta ennen kurssin alkamista osoitteella:

Teollisuusliitto ry
Koulutuksen toiminta-alue
PL 107
00531 Helsinki

Pdf-lomaketta ei voi lähettää suoraan sähköisesti, mutta voit täyttää sen omalta osaltasi, tulostaa täytetyn lomakkeen, allekirjoittaa sen, hakea työnantajan tiedot ja allekirjoituksen ja tämän jälkeen skannata. Skannatun lomakkeen voit lähettää sähköpostiin: koulutus@teollisuusliitto.fi

Hakuajan jälkeenkin on mahdollista hakea kurssille, mikäli kurssipaikkoja on jäljellä. Kutsu kurssille lähetään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista sähköpostilla.

Kysy vapaista kurssipaikoista:

murikka.kurssit@teollisuusliitto.fi tai koulutus@teollisuusliitto.fi

 

Anne Sulanterä tai Sirpa Lähteenmäki, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi