Murikan tavoitteena on lisätä erilaisia työelämävalmiuksia. Monet kurssit on suunnattu edunvalvonta- tai järjestötehtävissä toimiville, mutta järjestämme koulutusta myös kaikille ammattiliiton jäsenille. Lisäksi tarjoamme monenlaista ostopalvelukoulutusta yrityksille ja muille sidosryhmille.

Klikkaa otsikosta tai lue lisää-kohdasta, niin näet tarkempaa tietoa koulutuksista.

Edunvalvojien perusopinnot

Jokainen edunvalvontatehtävä vaatii erityisosaamista. Kun tulet valituksi luottamusmieheksi tai työsuojeluhenkilöksi, on ensimmäinen tehtäväsi selvittää, milloin voit osallistua peruskurssille. Viiden päivän peruskurssi antaa ensimmäiset eväät.

Työelämä- ja yhdistystaidot

Murikassa on laaja valikoima kursseja, joilla voit lisätä työelämätaitojasi ja yhdistysosaamistasi. Kurssit ovat avoimia kaikille työelämässä toimiville liiton jäsenille. Tutustu valikoimaan ja tule kehittämään taitojasi!

Syventävät edunvalvojien opinnot

Edunvalvonta on vaativa tehtävä. Se kysyy tiedollisia ja taidollisia resursseja mutta myös jaksamista ja hyviä verkostoja. Murikan pitkäkestoinen edunvalvontakoulutus tukee näiden kehittymistä.

Teemakoulutus eri kohderyhmille

Murikassa järjestetään melkoinen määrä kursseja, ajankohtaispäiviä ja teemaseminaareja eri kohderyhmille. Tarjonta vaihtelee vuosittain.