Ajatukset tekstiksi – kirjoittamisen peruskurssi (5 pv)

Kurssi sopii sinulle, jos haluat kehittää kirjoitustaitoasi yleisesti. Lähtötasolla ei ole merkitystä – jokainen voi edetä taidoissaan. Kurssin harjoitukset räätälöidään opiskelijan tarpeisiin.

Ajatukset eivät aina valu helposti tekstiksi paperille. Sitä voi kuitenkin helpottaa monin menetelmin. Kurssilla opit tekstin ideoimisen keinoja ja vähennät aloittamisen tuskaa. Opit muokkaamaan tekstistäsi selkeämpää ja helppolukuisempaa. Saat apuja arjen kirjoitustehtäviin tai uutta potkua kirjoittamisharrastukseesi.

Kurssi on harjoituspainotteinen. Voit harjoitella oman mieltymyksesi mukaan joko asiatekstin tai kaunokirjallisen tekstin kirjoittamista. Voit myös tuoda mukanasi kurssille kirjoitustehtävän, johon sinun on työssäsi tai luottamustehtävässäsi tartuttava.

Kurssin sisällöstä saat lisätietoja opettaja Marjo Nurmelta (020 77 41514). Sähköposti: etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi

 

Kurssilla järjestökurssituki

Kurssiajat ja hakeminen

Teollisuusliiton jäsenet hakevat kurssille sähköisen haun, Telmon, kautta. Kaikki voivat selata koulutuskalenteria. Näet kurssiajat, kun kirjoitat hakuun kurssin nimen.  Lue ohje Telmon kautta hakuun.