Nuoret mukana Teollisuusliitossa (5 pv)

Toimiakseen hyvin nyt ja tulevaisuudessa ammattiliitto tarvitsee innostuneita ja motivoituneita nuoria liikkeeseen. Nuoret tekevät mielellään yhdessä asioita, jotka koetaan tärkeäksi. Mistä motivaatio ja into syntyvät? Millä turvataan se, että liitolla on mahdollisuus parantaa ihmisten työoloja ja etuja jatkossakin? Mitä voimme yhdessä tehdä, jotta ammattiliiton vahvuus säilyy ja jäseneksi liittyminen on jatkossakin etuoikeus? Myös yhteiskunnan muutoksessa on yhtälailla pysyttävä mukana. Mitä muutoksia nyt on jäänyt huomaamatta?

Kurssilla perehdytään järjestämistyöhön niin oppilaitoksissa kuin työpaikallakin. Lisäksi pohditaan mitä mahdollisuuksia esimerkiksi nykytekniikka tai uudet toimintatavat tarjoavat edunvalvonnan ja ammattiosaston toiminnan tehostamiseksi. Entä mitä nuori haluaa uudelta teollisuusliitolta? Miltä sen tulisi näyttää?

Lisätietoja Petteri Männistö, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi

 

Kurssilla järjestökurssituki

Kurssiajat ja hakeminen

Teollisuusliiton jäsenet hakevat kurssille sähköisen haun, Telmon, kautta. Kaikki voivat selata koulutuskalenteria. Näet kurssiajat, kun kirjoitat hakuun kurssin nimen.  Lue ohje Telmon kautta hakuun.

Hakea voit pdf-lomakkeellakin, tässä linkki ohjeeseen.