Järjestötoimijan perusteet (5 pv)

Kurssi ammattiosastojen, seuturyhmien, työhuonekuntien ja jaostojen jäsenille sekä kaikille jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet järjestötoiminnasta.

Kurssi on perusta kaikelle järjestökoulutukselle ja antaa perustiedot ammattiyhdistysliikkeen toiminnasta, toimintavuoden rakentumisesta ja päätöksenteosta. Opit ymmärtämään, miten ay-liike toimii, mikä on oma roolisi organisaatiossa ja millä tavalla voit itse vaikuttaa asioihin.

Kurssilla pohditaan jäsenyyteen liittyvät asioita ja järjestäytymisen ylläpitämistä. Tutustutaan järjestötoimijoiden ja ammattiosaston perustehtäviin sekä toimintaa ohjaaviin sääntöihin. Suunnitellaan ammattiosaston toimintaa ja keskeisiä tapahtumia sekä harjoitellaan kokousten pitämistä.

Kurssin sisällöstä saat lisätietoja opettaja Heidi Koivisto-Haatajalta (0207741513). Sähköposti: heidi (.) koivisto@teollisuusliitto.fi

 

Kurssilla järjestökurssituki

Kurssiajat ja hakeminen

Teollisuusliiton jäsenet hakevat kurssille sähköisen haun, Telmon, kautta. Kaikki voivat selata koulutuskalenteria. Näet kurssiajat, kun kirjoitat hakuun kurssin nimen.  Lue ohje Telmon kautta hakuun.

Hakea voit pdf-lomakkeellakin, tässä linkki ohjeeseen.