OPISTOKOULUTUKSEEN HAKEMINEN JA TALOUDELLINEN TUKI


Kursseille haetaan kurssihakemuslomakkeella. Lomakkeen saat ammattiosaston opintosihteeriltä, luottamusmiehiltä, aluetoimistosta, liiton toimistosta tai tästä linkistä.

Jos kurssi on enintään viikon pituinen tai lyhempi, kurssihakemus pitää esittää työnantajalle vähintään kolme viikkoa ennen kurssin alkamista. Pitempään kestävissä kursseissa hakemus on esitettävä kuusi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Tarkasta oman sopimusalasi työehtosopimuksesta mille työnantajan tukemille kursseille sinulla on osallistumisoikeus tai soita koulutuksen toiminta-alueelle jos asia herättää kysymyksiä. Opintovapaalaki takaa kaikille oikeuden opiskella Murikassa järjestötuenpiiriin kuuluvilla kursseilla, joita ovat yhdistys- ja työelämätaitoihin liittyvät kurssit.

Lähetä hakemus kuukautta ennen kurssin alkamista osoitteella:

Teollisuusliitto ry
Koulutuksen toiminta-alue
PL 107
00531 Helsinki

Lomaketta ei voi lähettää sähköisesti, mutta voit täyttää sen omalta osaltasi, tulostaa täytetyn lomakkeen, allekirjoittaa sen, hakea työnantajan tiedot ja allekirjoituksen ja tämän jälkeen skannata. Skannatun lomakkeen voit lähettää sähköpostiin: koulutus@teollisuusliitto.fi

Kuukauden hakuajan jälkeenkin on mahdollista hakea kurssille, mikäli kurssipaikkoja on jäljellä. Kutsu kurssille lähetään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista sähköpostilla.

 
Kysy vapaista kurssipaikoista:

murikka.kurssit@teollisuusliitto.fi tai koulutus@teollisuusliitto.fi

sihteereiltä Anne Sulanterä tai Päivi Mäensivu tai koulutussihteeriltä Sirpa Lähteenmäki, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi