Kurssien selaus aikajärjestyksessä

Kurssien selaustoiminto helpottaa kurssien hakua. Voit selata kursseja aikajärjestyksessä alla seuraava/edellinen painikkeilla. Kun klikkaat kurssin nimestä, pääset lukemaan kurssin sisältötekstiä tarkemmin. Sieltä löytyy myös Hae kurssille -toiminto, missä voit täyttää kurssihakemuksen.

PAPERIn ja SEL:n tilaamat omat kurssit löytyvät tästä linkistä.

Kurssikalenteri laajemmin hakutoiminnoin sekä sähköinen ilmoittautuminen kursseille on tulossa, kun uusimme kurssihallintojärjestelmää vuoden 2020 aikana.

Kokeile ja klikkaa! 

Kurssit käynnistyvät elokuussa 2020

Murikan ovet avataan elokuussa lisäkursseilla,. Muutamia peruskursseja on siirretty keväältä alkusyksyyn. Lisäksi myöhemmältä syksyltä on joitain jatkokursseja peruttu ja niiden tilalle sijoitettu peruskoulutusta.

Koulutustoiminta käynnistyy rajoitetusti ja terveyden ehdoilla. Osallistujamäärää kursseilla on laskettu 16 henkeen, niin luokkatiloihin saadaan riittävää väljyyttä.  Majoitus on kaikille 1 hh. 

Toimintamme uudelleenavaamisessa ja omavalvonnassa huomioimme lait ja valtioneuvoston asetukset. Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja rajoituksia, joten muutokset ovat mahdollisia.

Seuraa mahdollisia muutoksia Teollisuusliiton ja Murikan kotisivuilta sekä Murikan Facebook-sivuilta.