Vapaa-aika Murikassa

Murikan kansanopistokursseilla opiskelupäivät päättyvät normaalisti viideltä. Sen jälkeinen aika on pyhitetty opiskelijoiden omalle ajalle ja virkistäytymiselle.

Murikan rakastetuimpia paikkoja on juuri remontoitu, turvekattoinen hirsisauna Näsijärven rannalla. Puulämmitteisessä saunassa (Iso Hiisi) kylpee kerralla maksimissaan 25 saunojaa, sähkölämmitteisessä (Pikku Hiisi) 10 henkeä. Löylyn lämmöstä voi pulahtaa Näsijärveen niin kesällä kuin talvellakin.

Murikan urheiluhalli on ollut remontissa ja poissa käytöstä. Valmistuessaan se palvelee opiskelijoita entistä upeammin. Tilaan on rakennettu pieni spa-osasto poreammeineen, kylpytynnyreineen ja saunoineen. Remontin valmistuttua myös urheilusali, kuntosali ja kiipeilyseinä ovat taas liikuntakäytössä. Spa-osaston remontti on valmis syksyllä 2018.

Mutteri-klubi on viihtyisä anniskeluravintola ja vapaa-ajantila. Mutterissa voit pelata biljardia, heitellä tikkaa, viihtyä hyvässä seurassa erilaisten lautapelien tai drinkin äärellä. Silloin tällöin järjestämme myös ohjelmallisia illanviettoja.

Murikan ympäristö ja luonto on kuin luotu ulkoiluun ja lenkkeilyyn. Laita jalkaasi hyvät kengät ja kierrä rantoja pitkin kiemurteleva luontopolku. Pysähdy nokipannukahville laavulle ja nauti huikeista maisemista. Ota irti hikeä lenkkipolulla juosten ja lumitilanteen salliessa suksilla, tai metsästä alueen geokätköjä. Pelaa frisbee-golfia puistoalueella, tai lainaa soutuvene ja ihaile Murikkaa Näsijärveltä. Vastaanotosta voit myös kysyä polkupyöriä, kävelysauvoja, ulkopelejä, onkia. Tekemistä riittää!