Sinustako korkeakouluopiskelija?

edit

Oletko joskus harkinnut korkeakouluopintoja?

Teollisuusliitto tarjoaa jäsenilleen väylän polkuopintojen kautta yhteistyössä Humanistisen ammattikorkeakoulun Humakin kanssa. 60 opintopisteen laajuiset polkuopinnot kestävät 1–1,5 vuotta.

Kun suoritat polkuopinnot hyväksytysti, Teollisuusliitto maksaa kurssikustannukset. Polkuopintojen jälkeen, eli kun sinulla on koossa 60 opintopistettä, voit hakea tutkintotavoitteisiin yhteisöpedagogin opintoihin.  Lue lisää tästä

Teollisuusliitto painottaa opiskelijavalinnoissa aiempaa aktiivista opiskelua Murikka-opistossa tai muun ammattiliiton opistossa. Lisäksi edellytämme opintoihin sitoutumista: opinnot tulee siis suorittaa loppuun asti.

Hakuaika ensi syksynä aloittavaan pilottiryhmään on 1.4.–2.5.2022. Ryhmään otetaan 15 opiskelijaa. Opinnoissa ryhmä on tukenasi samoin kuin Murikan ammattitaitoinen henkilökunta. Saat ohjausta ja pääset vertaistapaamisiin. Polkuopintojen aikana Murikassa järjestetään 3 tai 4 lähiohjausjaksoa.

Ilmoita hakemuksessa tähdellä merkittyjen pakollisten tietojen lisäksi ainakin työkokemus, koulutustaso (oppilaitos ja suorituksen ajankohta), Murikassa tai muussa oppilaitoksessa käymäsi kurssit sekä varsinainen vapaamuotoinen hakemus liitetiedostona.

Hae tästä viimeistään 2.5.2022 

Lisätietoja: Timo Lehto, puh. 040 752 6318