Telmo – sähköinen kursseille ilmoittautuminen

edit

Telmo – uusi kurssihallintaohjelma on otettu käyttöön ja sähköinen ilmoittautuminen Teollsuusliiton jäsenille on mahdollista. Telmoon pääset tästä linkistä tai opiston kotisivuilla ylänavin kohdasta Telmo – koulutuskalenteri sähköiseen kurssihakuun

Telmoon on avattu kurssit kesäkuun 2021 loppuun saakka. Koko vuoden kurssit avataan lähiaikoina, kun saamme tietoa jäsenten kokemuksista ja ilmoittautumisten onnistumisesta. Palautetta voi antaa ja ongelmista ilmoittaa Eija Laaksolle, etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi.

Pdf-lomakkeella voi edelleen ilmoittautua kursseille, mutta suositeltavaa on, että Teollisuusliiton jäsenet ottaisivat mahdollisimman hyvin vastaan sähköisen palvelun ja siirtyisivät Telmon käyttäjiksi.

Muiden liittojen (Paperi, Rakennusliitto ja SEL) jäsenet hakeutuvat edelleen omien liittojensa kautta kursseilla joko liittojen omilla hakulomakkeilla tai sähköisellä haulla. Liitot toimittavat ilmoittautuneiden tiedot Teollisuusliittoon koulutusyksikköön hyväksyttyään hakemukset.