Autoalan täydennyskurssi – Palkkaustekniikka (3 pv)

Työntekijöiden edustajan on tunnettava työehtosopimuksen edellyttämät palkkauksen perusteet ja niiden oikea soveltaminen yrityksessä.

Kurssilla opit perustiedot autoalan palkkauskysymyksistä: Millainen on auto- ja konealan työehtosopimuksen mukainen palkkaus? Miten palkkarakenne on laadittu ja miten sitä ylläpidetään? Mikä on peruspalkka, työkohtainen osuus ja henkilökohtainen osuus? Millaisia palkkaustapoja on ja miten niitä käytetään? Mitä edunvalvojan tulee tietää palkan maksamisesta?

Kurssi on tarkoitettu auto- ja konekorjaamoalan sekä auto- ja konekaupan työehtosopimusta soveltaville luottamusmiehille. Sopii myös palkkarakennetoimikuntien jäsenille. Kurssille voi osallistua, vaikka ei olisi suorittanut autoalan luottamusmiesten peruskurssia.

Kurssin sisällöstä saat lisätietoja luottamusmiestiedon opettajilta: Timo Lehto, sähköposti: etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi

Kurssilla työnantajan tuki 

Kurssiajat ja hakeminen

Teollisuusliiton jäsenet hakevat kurssille sähköisen haun, Telmon, kautta. Kaikki voivat selata koulutuskalenteria. Näet kurssiajat, kun kirjoitat hakuun kurssin nimen.  Lue ohje Telmon kautta hakuun.

Hakea voit pdf-lomakkeellakin, tässä linkki ohjeeseen.