Jäsenhuollon kurssi (3 pv)

Kurssi antaa ensimmäiset eväät ammattiosaston jäsenhuoltajille ja muille jäsenasioiden ja työttömyysturvan kanssa tekemisissä oleville, kuten taloudenhoitajille ja työttömyyskassan asiamiehille. Kurssilta päivität tietosi jäsenyyteen ja työttömyysturvaan liittyvistä ajankohtaisista asioista ja viimeisimmistä lainsäädännön muutoksista. Tutustut jäsenmaksujärjestelmässä ylläpidettäviin sähköisiin osoite- ja jäsenmaksurekistereihin sekä työnantajien maksurekistereihin.

Kurssilla tutustut mm. seuraaviin jäsenhuoltoon kuuluviin asioihin:

  • Jäseneksi liittyminen, ammattiosaston, työpaikan ja liiton muutokset, jäsenmaksun maksaminen, jäsenmaksuvapautukset ja vapaajäsenyys, sekä työttömyyskassan asiamiehen tehtävät
  • Ammattiosastolle lähetettävät tulosteet, kuten jäsenkohtaisten selvitysten yhteenveto, varojenjako, rästilistat jne.
  • Työttömyyspäiväraha ja työvoimapoliittiseen aikuiskoulutukseen liittyvät asiat, oikeus etuuksiin, etuuksien suuruus, kesto, hakeminen, maksaminen jne.

Kurssin sisällöstä saat lisätietoja opettaja Heidi Koivisto-Haatajalta (0207741513). Sähköposti: heidi (.) koivisto@teollisuusliitto.fi  tai Kirsi Jääskeläiseltä (020 77 41172). Sähköpostit: etunimi.sukunimi@teollisuusliitto.fi

 

Kurssilla järjestökurssituki

Kurssiajat ja hakeminen

Teollisuusliiton jäsenet hakevat kurssille sähköisen haun, Telmon, kautta. Kaikki voivat selata koulutuskalenteria. Näet kurssiajat, kun kirjoitat hakuun kurssin nimen.  Lue ohje Telmon kautta hakuun.

Hakea voit pdf-lomakkeellakin, tässä linkki ohjeeseen.