Ajankohtaista

Talvea ei ole vielä saatu, mutta kurssit ovat pyörähtäneet käyntiin

Aktiivisia jäseniä löytyy, hienoa! Työsuojelun peruskurssit täyttyvät uusista valtuutetuista ja järjestökursseilla on uusia toimijoita. Luottamusmiehet tekevät tärkeää edunvalvontatyötään ja hakevat koulutuksesta tukea taidoilleen ja tiedoilleen.

Kaikille jäsenillekin on tarjolla kursseja, ei siis välttämättä tarvitse tehtävissä olla. Katso lähiaikoina alkavia kursseja.

Vuoden 2020 opinto-opas ja kurssiesite ovat ilmestyneet sähköisessä muodossa 

Vuoden 2020 kursseista tietoa kurssiesitteessä ja opinto-oppaassa. Klikkaa kuvasta, niin pääset katsomaan vuoden 2020 kursseja.

Katso linkki koulutukseen 

 • Opinnollista vuotta 2020

  19.02.2020

  Kurssivuosi on lähtenyt koulutustoiminnan osalta mukavasti liikkeelle. Kurssit täyttyvät ja jäsenet löytävät tiensä Murikkaan.

  Vielä voisi Murikassa käyneet kertoa enemmän työpaikoilla maanmainiosta jäsenedusta, mitä vain Murikka-opisto tarjoaa jäsenille. Koulutusta täysihoidolla ilman kuluja!

 • Toiminnan pulssi - ammattiosastojen viikonloput Murikassa vuonna 2020

  18.10.2019

  Teollisuusliiton juhlavaltuusto päätti kesäkuussa 2019, että Murikka-opistossa järjestetään vuoden 2020 aikana kuusi ammattiosastoille suunnattua viikonloppukurssia. Kädenojennus on merkittävä, sillä samalla liitto sitoutui maksamaan kaikki järjestelyistä aiheutuvat kulut. Kukin osasto voi lähettää paikalle maksimissaan kahdeksan hallituksen jäsentä. Mikäli ilmoittautumisia on runsaasti, Teollisuusliitto varaa itsellään mahdollisuuden rajoittaa osastokohtaista osallistumista.

 • Puhelinjärjestelmämme vaihtui 2.10.2019

  02.10.2019

  Järjestelmä toimii ja Murikan vastaanotto vastaa numerosta 020 7741500. Mutta jos katkoksia tulee ja on, niin kannattaa yrittää otta yhteyttä suoranumeroihin. 

  Yhteystiedoista kannattaa katsoa muita matkapuhelinten numeroita. Ne toimivat. 

Lisää uutisia »

RSS